Foto fra ca. 1900, -set fra Korsgade.

Skattergade Beboerforening. 5700 Svendborg

Velkommen til Skattergade Beboerforening's hjemmeside. Vi håber I må have lige så megen fornøjelse ved at blade den igennem, som vi har haft ved at lave den.

God læselyst..

Februar 2020

Historiegruppen er i gang med et omfattende og spændende arbejde med at indhente og registrere information om gadens ejendomme. De første ejendomme i øvre Skattergade er lagt ind på "Gadens ejendomme" under "Gadens historie". Der findes beskrivelse af ejendommene og tidligere ejere - i første omgang 8 ejendomme.

Du kan orienterer dig om, hvad der sker i foreningen på "Kalenderen".

Under "Nyt fra Skattergade" findes indlæg fra Bestyrelsen og Udenrigsgruppen samt indlæg fra medlemmerne.

Persondatapolitik: Skattergade beboerforening er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte de personoplysninger, foreningen modtager. Det er vigtigt at forholde sig til hvordan bl.a. foto og mailadresser må anvendes. Foreningens persondatapolitik ligger under ”Persondatapolitik”.