Vi planlægger at udsende ca. 6 nyhedsbreve om året. Nyhedsbrevene sendes efter mail-­listen, som omfatter foreningens medlemmer naturligvis, men også alle de, der allerede har hjulpet med at samle nyt og gammelt materiale sammen, -­og alle de, der kunne tænkes at finde på noget tilsvarende.

Selve nyhedsbrevet er kortfattet, men med et link til hjemmesiden, hvor vi prøver at samle begivenheder fra de sidste to måneder –og planerne for de næste to.

Nyhedsbrevet er altså en introduktion og en invitation til lige at tjekke den ajourførte hjemmeside.

En ajourført hjemmeside vil også indeholde et nyt lille ‘highlight’ fra den historiske ‘scrapbog’, ­‐nok til at man får lyst til at læse det, ­‐men ikke mere, end man også har lyst til et læse det næste.