• Kontakt til offentlige myndigheder

Ellen Margrethe Andersen
    Bjarne Laustsen
    Mette Jensen

• Gruppen har sammen med bestyrelsen den overordnede kontakt til myndighederne udadtil.

• Redaktionsgruppen

Bjarne Laustsen
    Henrik Fog-Møller

• Redaktionsgruppen har ansvaret for facebooksiden, for hjemmesiden og for udsendelse af nyhedsbreve.

• Historiegruppen

Søren Lindholm
    Henrik Fog‐Møller

• Historie-­gruppen arbejder med gadens historie, -­‐fra så langt vi nu kan nå tilbage i den nogenlunde dokumenterbare forhistorie til de begivenheder i den umiddelbare nutid, som har betydet så meget for gadens ve og vel.

• Aktionsgruppen 11.juli

Lars Riis-Hansen
    Katja Tellgren
    Dorte Petersen

• Aktions-­‐gruppen ’11-­juli’ arrangerer en demonstration på års-­‐dagen for den endelige lukning af overgangen over jernbanen, som definitivt skildte Skattergade i to.

• Festudvalget

Torben Engelbrecht Knudsen
    Jørgen Damgaard Andersen

• Festudvalget står primært for den årlige gadefest, som traditionelt afholdes i sensommeren, og som har været et enorm tilløbsstykke.

• Madgruppen:

Bente Juelby Møller
    Jørgen Damgaard Andersen
    Klaus Egelund

• Mad­‐gruppen arrangerer fællesspisning for foreningens medlemmer og deres gæster ca. en gang om måneden. Det har været en stor succes.

• Revisor

Birthe Viuff