Velkommen til nye medlemmer

Vi ønsker nye medlemmer velkommen i foreningen.

Juli 2018:

Peter Møller...............nr. 23

Martin Nielsen...........nr. 31

Christina Anker Bering og Mark Nielsen  -og, forlyder det fra sædvanligvis velunderrettet kilde: Foreningens nyeste og yngste medlem, -en lille pige på knap 2 uger..... alle i nr. 28.   Tillykke ...og velkommen.

August 2018:

Tove og John Rasmussen.........nr. 9

Skattergade er en af Svendborgs ældste gader med en spændende historie, smuk med sine gamle huse og de malede døre, og blandingen af ejere, lejere og erhverv. Her er et helt specielt fællesskab, vi hjælper hinanden hvor vi kan og hygger os sammen.

Læs om foreningen her på hjemmesiden, -om bestyrelsen, -om arbejdsgrupperne, -om arrangementer, -om fællesskaberne, -og se billederne i vores fotoalbums.

Vi ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen, og glæder os til at se jer ved  de mange arrangementer og sammenkomster.

Og vi ønsker velkommen til nytilflyttere og håber I vil være med i fællesskabet.