Årsfest 20.08.2011

Men tragedien skal jo ikke forhindre store ånder i en fest. Denne årsfest nr. 2 blev holdt i Torbens have i nr. 20A -og var en stor succes.

Alle medbragte lidt godt til ganen -og en go' flaske. Og bestyrelsen optrådte med et til lejligheden kreeret sangnummer. Det her gør vi igen -og igen.

Se flere billeder i fotoalbum 2011-10.

Den 'permanente' lukning af Skattergade 11.07.2011

BaneDanmark vandt kampen, og overgangen blev permanent lukket d. 11.07.2011.

Debatten gik heftigt i medierne og i korrespondancen med kommunens tekniske forvaltning. Sikkerheden var det afgørende argument, som ingen turde sætte sig op imod. Den sande baggrund var naturigvis BaneDanmark's ønske om at kunne afkorte køretiden med nogle få minutter, og det faktum, at Svendborg kommune ikke ville ofre den million som det ville koste at skabe en 'Brogade-løsning' med bomme.

'På barrikaderne' 11.07.2011

Det førte naturligvis til en voldsom protest fra den nydannede Skattergadeforening. Sammenholdet styrkedes, - men også afmægtigheden overfor myndighederne voksede. Debatten i medierne fortsatte en tid endnu, og der var rimeligt medhold fra enkelte fremsynede lokalpolitikere. Men overgangen var lukket, og det var småt med konkrete tegn på at kunne ændres.

Se flere billeder i fotoalbum 2011-10.

Del siden